UYARI :

Rus Gelin | Orjinal Tek Parça


Yönetmen: Zeki Alasya
Oyuncular: Zeki Alasya, Metin Akpınar, Tatsyana Tsvijeviç, Murat Akkoyunlu, Sibel TaşçıoğluTür: Komedi
Yapım Yılı: 2002
Vizyon Tarihi: 7 Şubat 2003 Cuma
Senaryo: Elvan Pektaş Deniz, Umur Bugay
Yapım Ülkesi: Türkiye
Orijinal Dil: Türkçe
Filmin Özeti
TURKFİLMİ, Sinema'nın gelmiş geçmiş en komik ikilisini beyazperde'de RUS GELİN filmi ile tekrar biraraya getiriyor.

TURKFİLMİ'nin (Filmturk Film Prodüksiyon ve Dağıtım A.Ş.) yapımcı olarak hertürlü mülkiyet hakkına sahip olduğu projenin senaryosunu Umur BUGAY yazdı. Başrollerini METİN AKPINAR ve Zeki ALASYA'nın oynadığı filmin yönetmeni de ZEKİ ALASYA. Warner Bros tarafından Türkiye dağıtımı yapılacak komedi türündeki sinema filmi 7 Şubat 2003'te vizyona giriyor. Rus Gelin rolünde ise Tatsyana TSVİKEVİÇ'i izleyeceğiz.

Çekimleri 17 Kasım 2002 tarihinde tamamlanan filmin konusu ise; Moldovya'dan gelen dünya şampiyonu güzel okçunun (Tatsyana TSVİKEVİÇ) Türkiye adına yarışabilmesi için formalite evliliği yapması gerekmektedir. Bu evlilik için federasyon Başkanı (Zeki ALASYA), eski bir pehlivan olan yaşlı damat adayını (Metin AKPINAR) evlilik için ikna eder.

Film okçunun ajanlardan kaçışı, pehlivanın kıza aşkı ve komik evlilik düzeni ile devam eder...
Share this article :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. Bedava Film izle - Tek Parça Film izle - film fragmanları - HD Film izle - All Rights Reserved
Tr-Movie.blogspot.com, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Ve "ekle kaldır" prensibini öne sürmektedir. Haklarının yendiğini düşünen film sahipleri veya meslek birlikleri mania02416@gmail.com mail adresini kullarak yönetici ile irtibata geçebilirler. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Ayrıca sitemizde bulunan tüm filmler google video, yahoo video, megavideo, facebook vb... sitelerden alınmaktadır.
Online