UYARI :

Hırsız Var | Tek Parça


Yapım: 2004 - Türkiye
Tür: Aksiyon, Komedi, Macera, Polisiye,
Süre: 100 dakika
Yönetmen: Oğuzhan Tercan,
Oyuncular: Haluk Bilginer, Gülse Birsel, Mehmet Ali Erbil, Yasemin Ergene, Fatih Akın, Gamze Özçelik, Ahmet Mümtaz Taylan, Birol Ünel, Suna Pekuysal, Yunus Günçe, Ezel Akay, Haldun Boysan, Hakan Boyav, Dost Elver, Ömür Arpacı, Ayumi Takano, Berke Üzrek, Bora Tekay, Mustafa Turan, Esra Eron,
Senaryo: Haluk Özenç,
Yapımcı: Ali Akdeniz, Mehmet N. Karaca,
Filmin Özeti
Tüm malvarlığını kaybederek kalp krizinden ölen bir işadamının karısı(Gülse Birsel), mafya dünyasının bir temsilcisi (M.Ali Erbil), marjinal bir modacı(haluk Bilginer), baş manken(Gamze Özçelik), profesyonel bir soyguncu (Fatih Akın) ve bir magazin gazetecisinin yollarının bir gecede kesiştiği varsayımı üzerine kurulan film, Türkiye'nin son 5-6 yılının en önemli gündem maddeleri olan finans, medya, yeraltı ve magazin dünyasını konu alıyor. Mafya babası Ekrem Uçar(M.Ali Erbil), hapisten çıkar. Ceren Serdar(Gamze Özçelik), Ekrem'in eski sevgilisidir ve onun dışarı çıkmasıyla birlikte paniğe kapılır. Modacı Seçkin Doruk(Haluk Bilginer), görkemli bir defile düzenler ve bu defilenin baş mankeni olan Ceren, defilenin finalinde podyuma girmek üzereyken eski sevgilisini görür ve bir anda ortalık karışır.

Share this article :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. Bedava Film izle - Tek Parça Film izle - film fragmanları - HD Film izle - All Rights Reserved
Tr-Movie.blogspot.com, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Ve "ekle kaldır" prensibini öne sürmektedir. Haklarının yendiğini düşünen film sahipleri veya meslek birlikleri mania02416@gmail.com mail adresini kullarak yönetici ile irtibata geçebilirler. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Ayrıca sitemizde bulunan tüm filmler google video, yahoo video, megavideo, facebook vb... sitelerden alınmaktadır.
Online