UYARI :

Pamuk Prenses ve Avcı Türkçe izle


1.PART

2.PART


3.PART


4.PART



5.PART




6.PART




Film Hakkında: Uzun zamandır Türkçe Dublaj seçeneğini merakla beklediğimiz filmlerden biri olan Pamuk Prenses Ve Avcı, imdb puanı ile bir çok izleyicinin ilgi odağı haline gelmiş mükemmel bir sinema filmidir.
Kristen Stewart (Charlize Theron) ülkede kötü kraliçeden daha güzel olan tek kişiyi, Pamuk Prenses’i canlandırıyor. Onu ortadan kaldırmak için fırsat kollayan kötü kraliçenin aklına bile gelmeyen bir şey var: Hükümdarlığını tehdit eden genç kadının, onu öldürmesi için gönderilen Avcıdan savaş sanatı konusunda eğitim alıyor olması.

Yapım: 2012 – ABD
Tür: Dram, Aksiyon, Macera
Süre: 127 dakika
Yönetmen: Rupert Sanders
Oyuncular:Kristen Stewart, Charlize Theron, Chris Hemsworth, Nick Frost, Vincent Regan, Bob Hoskins, Lily Cole, Ray Winstone, Eddie Marsan, Dave Legeno, Sam Claflin, Rachael Stirling, Ian McShane, Izzy Meikle-Small




Share this article :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. Bedava Film izle - Tek Parça Film izle - film fragmanları - HD Film izle - All Rights Reserved
Tr-Movie.blogspot.com, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Ve "ekle kaldır" prensibini öne sürmektedir. Haklarının yendiğini düşünen film sahipleri veya meslek birlikleri mania02416@gmail.com mail adresini kullarak yönetici ile irtibata geçebilirler. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Ayrıca sitemizde bulunan tüm filmler google video, yahoo video, megavideo, facebook vb... sitelerden alınmaktadır.
Online