UYARI :

Çakallarla Dans - Tek Part - Full HD - DivX - Kaliteli - DvdRip







Aciklama : 1973 doğumlu genç yönetmen Murat Şeker tarafından yönetilen film Türkiye’de büyük ilgi gördü. Büyük bir şirketin muhasebecisi olan Servet, gözünü para hırsı bürümüş karısının gazına gelerek, şirketin internet hesapları üzerinden hatırı sayılır miktarda bir parayı patronundan çalma plânı yapar. Bu plânın bir parçası da en yakın arkadaşı olan Gökhan (Arka sıradakiler dizisi oyuncusu Şevket Çoruh )’dır. Parayı onun hesabına aktarıp herhangi bir olumsuz durumda suçu onun üzerine yıkacaktır. Diğer iki arkadaşı da bu hain plânın figüranı olacaklardır. Ama unuttuğu iki şey vardır; birincisi, kendisi gibi kurnaz ama saf olan arkadaşları, ikincisi ise; çakallık yapmaya çalışırken zaten çakalların alengirli oyunlarının tam ortasında olmaları.
Dört kafadar başlattıkları bu işi ellerine yüzlerine bulaştırır ve başlarına gelmedik komik olay kalmaz. Kısa yoldan para kazanmak uğruna bindikleri geminin dümeni onları, akıllarına bile gelmeyecek çılgın ve eğlenceli bir serüvene sürükler.
Gösterim tarihi: 17 Aralık 2010
Filmizle.com.tr puanı: 6.9/10
Yapım: 2010
Oyuncular: Şevket Çoruh, Cengiz Küçükayvaz, Sümer Tilmaç, Tuba Ünsal, Ceyhun Yılmaz, Murat Akkoyunlu, Erdal Tosun, Hakan Bilgin, Timur Acar, Kemal Uçar, Didem Balçın, Ilker Ayrik, Sera Tokdemir, Aydoğan Oflu, Bülent Serttaş, Sevinç Gürsen Akyıldız, Kemal üçar
Tür: Komedi, Macera, Romantik
Senaryo: Murat Şeker, Ali Tanrıverdi, Selami Genli
Yönetmen: Murat Şeker
Kategori: Yerli Filmler
Share this article :

+ yorum + 1 yorum

4 Eylül 2012 02:14

bu film bir harika dostum :D

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. Bedava Film izle - Tek Parça Film izle - film fragmanları - HD Film izle - All Rights Reserved
Tr-Movie.blogspot.com, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Ve "ekle kaldır" prensibini öne sürmektedir. Haklarının yendiğini düşünen film sahipleri veya meslek birlikleri mania02416@gmail.com mail adresini kullarak yönetici ile irtibata geçebilirler. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Ayrıca sitemizde bulunan tüm filmler google video, yahoo video, megavideo, facebook vb... sitelerden alınmaktadır.
Online