UYARI :

Emret Komutanım Şah Mat | Orijinal Tek Parça



Yapım: 2006 - Türkiye
Tür: Aksiyon, Komedi,
Süre: 120 dakika
Yönetmen: Taner Akvardar,
Oyuncular: Ufuk Özkan, Mehmet Ali Erbil, Cengiz Küçükayvaz, Sarp Levendoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, Rıza Kocaoğlu, Hamdi Alkan, Furkan Kızılay, Durul Bazan, Eyşan Özhim, Nil Erkoçlar, Dost Elver, Damla Debre, Seda Akman, Naci Taşdöğen, Orçun Kaptan, Ferdi Kurtuldu, Melda Gür, Leyla Kömürcü, Mehmet Kurt,
Senaryo: Levent Kazak, Emine Altıoklar, Engin Elgün, Hayal Avcıları, Yasemin Özek, Aybike Ertürk,




Yapımcı: Emine Altıoklar, Mehmet Altıoklar,
Filmin Özeti
Sakatlar haftası etkinlikleri kapsamında 56. Piyade Alayı Karargah Destek Bölüğü'ne 7 tane ruhsal özürlü vatandaş 1 günlük askerlik yapmaya gelir: Askerliği takıntılı derecede çok seven Niyazi (Ahmet Mümtaz Taylan), eski bir pehlivan (Hamdi Alkan), eski bir kadın tüccarı Osman (Zühtü Erkan), kafasına uzaylıların zemberek taktığına inanan eski imam Habip (Cengiz Küçükayvaz), kendini anten zanneden Mahmut (Hakan Meriçliler), melankolik bir genç Melih (Mert Yavuzcan) ve Obsesif Tuncay (Rıza Kocaoğlu). Ruhsal özürlü konukların birer birer Karargah Destek Bölüğü askerlerine zimmetlenmesi ve askerlerin konuklarla uyum sorunları ortalığın karışmasına neden olur. Böyle bir günde alayda herkesin konuklarla ilgileneceğinden emin olan eski ajan Karpov (Mehmet Ali Erbil), can düşmanı olarak kabul ettiği Levent Üsteğmen (Sarp Levendoğlu) ile geçmişteki hesabını kapatmak için aynı günü seçer. Alayda istediği sonuca ulaşamayan Karpov ne pahasına olursa olsun Levent Üsteğmen'den intikamını alacaktır. Karpov'un kararlılığı ve acımasız planlarına, konuklar ve askerlerin yarattığı kargaşa da eklenince Levent Üsteğmen için tehlike giderek artar. Çözüm için Levent Üsteğmen ve Deniz Yüzbaşı (Seda Akman) kolları sıvarlar.

Share this article :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. Bedava Film izle - Tek Parça Film izle - film fragmanları - HD Film izle - All Rights Reserved
Tr-Movie.blogspot.com, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Ve "ekle kaldır" prensibini öne sürmektedir. Haklarının yendiğini düşünen film sahipleri veya meslek birlikleri mania02416@gmail.com mail adresini kullarak yönetici ile irtibata geçebilirler. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Ayrıca sitemizde bulunan tüm filmler google video, yahoo video, megavideo, facebook vb... sitelerden alınmaktadır.
Online