UYARI :

Avrupalı - Orijinal Tek Parça



Yapım: - Türkiye
Tür: Komedi
Süre: 110 dakika
Yönetmen: Ulaş Ak,
Oyuncular: Cem Davran, Aydemir Akbaş, Sema Öztürk, Yasemin Kozanoğlu, Ceyhun Fersoy, Murat Soydan, Hakan Gerçek, Orhan şimşek, Eva Maya, Kuzey Vargın, Taner Güngör, Somer Karvan, Serkan Genç, Necdet Kökeş, Nuran Kazaca, Esra Banguoğlu, Aykut Oğut, Özge Arslan, Tamer Güngör, Mustafa Koç, Cengiz Tünay, Teoman Mermutlu, Erol Alpsoykan,
Senaryo: Ulaş Ak, İrfan Tözüm,
Yapımcı: Muhteşem Tözüm,
Filmin Özeti
Avrupa Birliği sürecinde tartışılanlar, yaşananlar, "Türk olma" tanımını hep gündemde tutuyor. Bu birleşme sonrasında yaşanacak çelişkiler ve doğal durum komedileri kaçınılmaz manzaralar yaşatıyor. Peki Oryantalizmin ve batılı olma halinin; iki anlayışın, iki kültürün tam ortasında yaşayan bizler acaba nereliyiz? İşte "AVRUPALI" bu sentezin ortaya çıkardığı komik ama samimi kimlik arayışının filmidir.
Kapat
Bilgilerde hata mı var?
Film bilgilerinde hata olduğunu mu düşünüyorsunuz? Bize bildirin, puanlarınızı katlayın!

Oyuncularda hata var Resimlerde hata var Vizyon tarihi yanlış Fragmanlarda hata var Diğer Eklemek/açıklamak istedikleriniz? (Eğer varsa)


Share this article :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. Bedava Film izle - Tek Parça Film izle - film fragmanları - HD Film izle - All Rights Reserved
Tr-Movie.blogspot.com, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Ve "ekle kaldır" prensibini öne sürmektedir. Haklarının yendiğini düşünen film sahipleri veya meslek birlikleri mania02416@gmail.com mail adresini kullarak yönetici ile irtibata geçebilirler. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Ayrıca sitemizde bulunan tüm filmler google video, yahoo video, megavideo, facebook vb... sitelerden alınmaktadır.
Online